dilluns, 4 de febrer de 2013

ELS 3 ESDEVENIMENTS MÉS IMPORTANTS DEL 2012


1)Hurricane Sandy
L'huracà Sandy, el sistema tropical en diàmetre més gran registrat fins ara a l'Atlàntic, és un cicló tropical de final de temporada que ha afectat Jamaica, Cuba, Bahames, Haití, la República Dominicana i el litoral oriental dels Estats Units, arribant a la zona sud de la Regió dels Grans Llacs dels Estats Units, i al Canadà oriental. El 18è cicló tropical, 18ena tempesta amb nom, i 10è huracà de la temporada d'huracans a l'Atlàntic de 2012, Sandy es va desenvolupar a partir d'una allargada ona tropical a l'oest del Mar Carib el 22 d'octubre. Es va convertir en una depressió tropical, que es va enfortir ràpidament, i va passar a ser una tempesta tropical sis hores després. Després de que acabes aquest esdeveniment tràgic, Jamaica, Cuba, Haití etc.. van ser afectats i alguns d’ells, amb pèrdues bestials. 2) Carly Rae Jepsen

És una cantautora canadenca de 27 anys. Poc després de competir a Idol, firmà un contracte discogràfic amb Fontana i MapleMusic, i llançà el seu àlbum debut Tug of War el 30 de setembre del 2008. Tres anys més tard llançà un nou senzill titulat Call Me Maybe que fou llançat amb molt d’exit.
Més tard va publicar una nova cançó, "Good Time", amb Owl City, també molt escoltada a finals del 2012.
3)iPad 4
L'iPad és una tauleta tàctil desenvolupada per Apple Inc. Anunciat el 27 de gener de 2010, es posiciona en una categoria entre un "telèfon intel·ligent" (smartphone) i un ordinador portàtil. L'iPad va ser anunciat i presentat a la Keynote del 27 de gener del 2010. Similar en les seves funcions a un iPhone o ipod touch encara que més gran i potent, amb 9,7 polzades i si es vol amb 3G(internet instal·lat) o WIFFI. Més potent i millor.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada