dijous, 7 de febrer de 2013

Les cançons mes buscades

1. «Wide Awake»-en català: «Totalment desperta» - és una cançó interpretada per la cantant i compositora nord-americana Katy Perry, inclosa en la reedició del seu segon àlbum d'estudi Teenage Dream, de 2012.1 2  Va ser escrita especialment per a la pel · lícula autobiogràfica de la intèrpret titulada, Katy Perry: Part Of Me.3 El 22 de maig de 2012, Capitol Records la va llançar com el segon senzill de la reedició i el vuitè en general del disco.

2.We Are Never Ever Getting Back Together »-en català:« Nosaltres mai mai tornarem a estar junts »- és una cançó interpretada per la cantant i compositora nord-americà Taylor Swift. La va llançar com el primer senzill del quart àlbum d'estudi de Swift, Red , programat per llançar el novembre de 2012.

3.«Call Em Maybe» és una cançó de la cantant i compositora canadenca Carly Rae Jepsen, pertanyent al seu primer EP, Curiosity, de 2012.nota maig 1 Composta per Jepsen, Travish Crowe i Josh Ramsay, mentre que la seva producció musical va quedar a càrrec d'aquest último.3 Es va llançar com a senzill al Canadà el 20 de setembre de 2011 i als Estats Units el 22 de febrer de 2012, tots dos a la botiga digital iTunest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada