dilluns, 4 de febrer de 2013

ELS TRES ESDEVENIMENTS MÉS IMPORTANTS DEL 2012


Pel·licula més buscada a Espanya en Google

TED

És una pel·lícula còmica nord-americana de 2012 dirigida per Seth MacFarlane i protagonitzada per Mark Wahlberg, Mila Kunis i Seth MacFarlane. La pel·lícula va    d’un nen solitari que demana per Nadal que el seu ós de peluix: Ted cobri vida per ser el seu millor amic. Anys després, John (el nen) i Ted viuen de manera despreocupada, fins i tot al buscar una relació amb Lori Collins, però John ha d’apartar Ted de la seva vida.

Polític més buscat a Espanya en Google
RAJOY

És un polític espanyol, president del Govern d'Espanya actualment.
Per la victòria del seu partit en les eleccions del 20 de novembre de 2011, el 21 de desembre de 2011 es va convertir en president del Govern d'Espanya.
Anteriorment, Rajoy ja va servir com a ministre en el govern de José María Aznar, i com a vicepresident de l'Executiu. Entre 2003 i 2004, va ser elegit president del Partit Popular (PP).Llibre més buscat a Espanya en Google

JOC DE TRONS

És una novel·la de fantasia escrita per George R. R. Martin el 1996 i guanyadora del premi Locus del 1997. Es el primer capítol de la saga Cançó de gel i foc. La novel·la es caracteritza per l'ús de nombrosos personatges ben detallats, el canvi de punts de vista dels protagonistes, la trama amb girs inesperats i l'ús daspectes màgics comuns en altres obres de fantasia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada