dilluns, 4 de febrer de 2013

FETS 2012

SAMSUNG GALAXY NOTE 2 El Samsung Galaxy Noti II és el successor del Samsung Galaxy Note, i el segon de la línia Galaxy Note. És un "phablet" (smartphone-tablet) fabricat per Samsung actualment el smartphone-tablet més potent en la seva categoria, llançat al setembre del 2012.
SKYFALL és una pel·lícula britànica dirigida per Sam Mendes i protagonitzada per Daniel Craig que fou estrenada el 23 d'octubre de 2012 a Londres.[1] És la 23a pel·lícula basada en les missions de James Bond, la tercera en què l'actor Daniel Craig interpreta l'agent secret i la primera en què l'espanyol Javier Bardem interpreta l'antagonista. Aquesta nova entrega es caracteritzà per no continuar amb la trama de Casino Royale (2006) ni Quantum of Solace (2008).
MARIO BALOTELLI Mario Barwuah Balotelli, més conegut com Mario Balotelli, (Palerm, 12 d'agost de 1990) és un futbolista italià d'origen ghanès.A causa dels problemes legals, Balotelli no va poder atendre les crides de les seleccions italianes sots-15 i sots-17. El 7 d'agost de 2007, cinc dies abans del seu disset aniversari, va rebre la trucada de Claude Le Roy, mànager de la selecció de futbol de Ghana, per a un amistós contra el Senegal, però va declinar l'oferta, al·legant la seva disposició de jugar amb la selecció italiana quan estigui disponible legalment. Des del 2008 juga amb la selecció sots-21 d'Itàlia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada